Zakelijk

Een uniek ontwerp voor jouw bedrijf!
Wil jij een mooie uitnodiging voor de opening van jouw bedrijf, ben je opzoek naar een toffe flyer, een logo ontwerp of een zakelijke (kerst)kaart? Leontien (Letter Leo) denkt graag met je mee en maakt een uniek ontwerp voor jouw bedrijf, geheel naar jouw wensen!

Zo heeft Leontien o.a. voor Liefs van Cindy een flyer ontworpen die met de bestellingen mee gaat en mocht zij afgelopen jaar ook de kerstkaart voor Liefs van Cindy ontwerpen. Ook Brenda Kookt  klopte bij Leontien aan voor haar zakelijke kerstkaart. 
Voor Landalpark de Waufsberg heeft Leontien een 'welkom terug' kaart ontworpen voor terugkerende gasten en mocht zij tevens de kerstkaart ontwerpen. Voor Jeniffers Bloemen heeft Leontien een flyer ontworpen m.b.t. de bloemverzorging en een kaart m.b.t. zakelijk bloemen bestellen. Voor Henda Flowers  is een uitnodiging ontworpen voor de opening van het nieuwe bedrijfpand en voor The Vitality Challenge is een logo ontworpen. 

Hoe werkt het?
Via de mail, het contactformulier, app of telefoon hoort Leontien graag jouw wensen.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld het formaat van de kaart/flyer, een enkele of dubbele kaart, de hoeveelheid kaarten, de tekst en natuurlijk het belangrijkste; de illustraties! Weet je nog niet precies wat je wilt? Leontien denkt graag met je mee.

Wanneer alle wensen duidelijk zijn, wordt er een offerte gemaakt. Bij akkoord gaat Leontien voor je aan de slag. Houd rekening met 2 weken levertijd vanaf de start van het ontwerp. Nadat Leontien een eerste ontwerp heeft gemaakt mag je deze voorzien van feedback. Daarna gaat Leontien het ontwerp verder uitwerken. Ook nu mag je weer feedback geven. Vervolgens gaat de kaart/flyer naar de drukker en worden de kaarten/flyers na 2-5 werkdagen bij jou bezorgd. 


Enthousiast?
Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Stuur een mail naar info@letterleo.nl, vul het contactformulier in of app / bel naar 06 53 43 25 40

 

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ Vanaf heden kunnen er nog maar vier huisportretten per maand besteld worden. Staat het product op uitverkocht, dan zit de huidige maand vol. Je kunt een mail sturen naar info@letterleo.nl om je op de wachtlijst te zetten voor de volgende maand. ⚠️