Huisportret

Huisportret
Ben je op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau? Een cadeau voor bijvoorbeeld een verhuizing, jubileum, verjaardag, herinnering of gewoon voor jezelf als aanvulling in je interieur? Of wil je een super persoonlijke verhuiskaart laten maken? Stop dan met zoeken en laat mij een leuk huisportret voor je maken. Lees hier hoe het bestellen in zijn werk gaat. Onderaan de pagina kun je, nadat je alles hebt gelezen, je huisportret bestellen. Kijk voor mijn meest recente werk op instagram.

                                                  

Hoe werkt het?
Aan de hand van één of meerdere foto’s die jij per mail aanlevert maak ik een digitaal huisportret geheel naar jouw wens. Het is belangrijk dat het vooraangezicht van het huis op de foto staat. Heb je bijzondere wensen? Bijvoorbeeld portretten van mensen bij het huisportret en/of een dier? Vul dit dan in de keuzelijst aan. Per extra item betaal je 15 euro. Heb je andere wensen? Neem dan even contact op per Whatsapp: 06 53 43 25 40 of mail naar info@letterleo.nl en vraag naar de mogelijkheden. 

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een zwart/wit portret, een portret met minimaal kleurgebruik (geef bij de opmerkingen aan wat je graag in kleur wilt) of volledig in kleur. Voor een huisportret in perspectief reken ik een meerprijs. De onderstaande afbeeldingen zijn als volgt weergegeven: zwart/wit, minimaal kleurgebruik en als laatste kleur.

      Het roode hert      

Zodra ik het beeldmateriaal heb ontvangen ga ik voor je aan de slag. Ik maak een eerste ontwerp, als het eerste ontwerp af is mail ik je deze zodat je kunt kijken of het naar wens is of dat er nog wat aanpassingen gedaan moeten worden. 

Levertijd
Het huisportret is maatwerk en maatwerk kost tijd. Houd rekening met gemiddeld twee weken levertijd. Soms is het rustig en heb ik het portret eerder klaar. Mocht het langer duren dan geef ik dat meteen aan. Heb je een spoedbestelling, neem dan even contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. De basisprijs voor een portret is 95 euro. Kies je voor kleur, een zij-aanzicht (perspectief) of extra items komt hier een meerprijs bij. 
   

Hoe ontvang je het huisportret?
Je ontvangt van mij een digitaal bestand met het huisportret. Je kunt deze dan zelf in gewenst formaat laten drukken of alleen voor digitale doeleinden gebruiken. Wil je liever meteen een mooie afdruk van het portret dan kan ik het ook tegen een kleine meerprijs voor je laten drukken op A6 t/m A3 formaat. Maak het helemaal af en bestel er meteen een mooie lijst bij.

Meteen van jouw huisportret een verhuiskaart laten maken? Ik verzorg ook het drukwerk voor jou. Neem contact op voor meer info. Naast persoonlijke verhuiskaarten kun je voor de feestdagen natuurlijk ook een persoonlijke kaart laten ontwerpen van jouw huis of bedrijf. 

 

Bestel jouw huisportret door op onderstaande afbeelding te klikken!

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ T/m eind mei zit Letter Leo vol qua maatwerk bestellingen. Je kunt wel bestellingen plaatsen maar deze worden pas vanaf begin juni in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. ⚠️ Je kunt natuurlijk wel kant en klare producten zoals posters bestellen. Geboorteposters, sterrenbeeldposters en geboortebordjes kun je ook bestellen en hebben een normale levertijd. Vragen? Stuur gerust een appje, bel of mail.