Over mij

Wie is het gezicht achter deze webshop? 
Mijn naam is Leontien (38) en onder de naam Letter Leo maak en ontwerp ik kaarten, posters en unieke persoonlijke cadeaus. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om handletterworkshops te geven aan zowel kinderen als volwassenen. Ik woon samen met mijn vriend Jasper in het Noord-Hollandse Hoorn. Naast creatief bezig zijn houd ik van lekker eten, een goed glas wijn, sporten, reizen, feestjes en gezelligheid. Drie dagen in de week werk ik als ondersteuningscoördinator bij een mbo instelling, op maandag en vrijdag werk ik voor Letter Leo. 

Hoe is deze webshop ontstaan? 
In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met handlettering. De eerste boeken werden aangeschaft en de eerste kaartjes gemaakt. Toch duurde het even voordat ik echt werd aangestoken met het handlettervirus. Dat kwam pas in 2019 toen ik besloot een Instagram account te maken om mijn creaties te delen. Ik volgde zowel online als offline een aantal workshops en leerde andere creatieve dames kennen waarmee ik het handlettervirus deel. Nadat ik steeds vaker werd benaderd om kaarten en posters te maken en workshops handlettering te geven, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Eind 2020 schreef ik mij in bij de KVK en startte ik officieel mijn bedrijf Letter Leo. De website kwam in januari 2021 in de lucht en sinds dien doe ik bij iedere bestelling die binnenkomt een vreugde dansje. De afgelopen twee jaar is de focus meer op illustraties en maatwerk komen te liggen en geniet ik daarnaast nog van het geven van workshops. 

 

 

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ Vanaf heden kunnen er nog maar vier huisportretten per maand besteld worden. Staat het product op uitverkocht, dan zit de huidige maand vol. Je kunt een mail sturen naar info@letterleo.nl om je op de wachtlijst te zetten voor de volgende maand. ⚠️