Over mij

Wie is het gezicht achter deze webshop? 
Mijn naam is Leontien (36) en onder de naam Letter Leo maak en ontwerp ik kaarten, posters en unieke persoonlijke cadeaus. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om handletterworkshops te geven aan zowel kinderen als volwassenen. Ik woon samen met mijn vriend Jasper en kat Joep in het Noord-Hollandse Hoorn. 
Naast creatief bezig zijn houd ik van lekker eten, een goed glas wijn, sporten, reizen, feestjes en gezelligheid. Drie dagen in de week geef ik les op een mbo school (docent Entree) en één dag neem ik de BPV (stage) begeleiding voor mijn rekening. 

Hoe is deze webshop ontstaan? 
In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met handlettering. De eerste boeken werden aangeschaft en de eerste kaartjes gemaakt. Toch duurde het even voordat ik echt werd aangestoken met het handlettervirus. Dat kwam pas in 2019 toen ik besloot een Instagram account te maken om mijn creaties te delen. Ik volgde zowel online als offline een aantal workshops en leerde andere creatieve dames kennen waarmee ik het handlettervirus deel.
Mijn vriendin Cindy van liefsvancindy vraagt mij regelmatig een free-printable te maken voor haar blogs en daarnaast hebben we ook een aantal samenwerkingen. Zo heb ik workshops gegeven bij LiefsvanCindy en hebben we ons eigen Sinterklaas-inpakpapier en stickers ontworpen. Later kwam hier ook het jungle inpakpapier bij. 
Het ontwerpen van de stickers en inpakpapier vond ik zo leuk dat ik daar meer mee wilde doen! En zo bied ik nu mijn eigen werk op mijn eigen website aan.

 

 

© 2020 - 2023 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel