Handlettering voor beginners

Workshop handletteren voor beginners
Lijkt het jou ook leuk om zelf de mooiste kaarten, posters en andere dingen te maken met handlettering? De beginners workshop is ideaal voor iedereen die nog geen of nauwelijks ervaring heeft met handletteren en daar graag meer over wil leren. 

Wat ga je doen tijdens de workshop handletteren?
Tijdens de workshop wisselt Leontien theorie en praktijk met elkaar af. Na ieder stukje theorie volgt een stukje praktijk waarin je de zojuist geleerde theorie kunt oefenen en toepassen. Er worden verschillende soorten letters geleerd en geoefend, je leert hoe je een tekst in een vorm kunt maken en er is ruimte om met een kaartje aan de slag te gaan. Vervolgens kun je kiezen of je verder gaat met een kaart, poster of een paperbag. Je gaat dus met een mooie creatie / mooie creaties naar huis en krijgt ook een boekje met alle informatie mee zodat je thuis alles nog eens rustig kunt terug bekijken. Én er natuurlijk thuis verder mee aan de slag kunt!

Aanmelden 
De workshop wordt gegeven in Hoorn, in de sfeervolle woonkamer van Leontien of op locatie. Voor een workshop bij jou op locatie zijn de eerste 30km voor mijn rekening, daarna wordt er 0,30 cent per km in rekening gebracht. 
De workshop duurt 2,5 uur, voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Je kunt ook zelf een groepje samenstellen, in overleg wordt er dan een datum en locatie gekozen.
Een privé workshop behoort ook tot de mogelijkheden, neem dan even contact op; stuur een Whatsapp naar 06 53 43 25 40 of mail naar info@letterleo.nl
Voor 7,50 bestel je er een startpakketje bij zodat je na de workshop meteen thuis verder aan de slag kunt. In dit pakketje zit o.a. een fineliner, gum, potlood, geodriehoek, blanco kaarten en labels. 

Workshop data:
- Vrijdag 8 december 13.30-16.00
- Vrijdag 19 januari 13.30-16.00

- Vrijdag 15 maart 13.30 -16.00

Klik op onderstaande afbeelding om je aan te melden voor een workshop!

OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN NIEUWE WORKSHOP DATA INGEPLAND, HEB JE ZELF EEN GROEPJE SAMENGESTELD? NEEM DAN CONTACT OP MET LEONTIEN OM EEN DATUM TE PLANNEN.

 

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ Vanaf heden kunnen er nog maar vier huisportretten per maand besteld worden. Staat het product op uitverkocht, dan zit de huidige maand vol. Je kunt een mail sturen naar info@letterleo.nl om je op de wachtlijst te zetten voor de volgende maand. ⚠️