Handlettering voor beginners

Workshop handletteren voor beginners

Lijkt het jou ook leuk om zelf de mooiste kaarten, posters en andere dingen te maken met handlettering?
De beginners workshop is ideaal voor iedereen die nog geen of nauwelijks ervaring heeft met handletteren en daar graag meer over wil leren. 

 

Wat ga je doen tijdens de workshop handletteren?

Tijdens de workshop wisselt Leontien theorie en praktijk met elkaar af. Na ieder stukje theorie volgt een stukje praktijk waarin je de zojuist geleerde theorie kunt oefenen en toepassen. Er worden verschillende soorten letters geleerd en geoefend, je leert hoe je een tekst in een vorm kunt maken en er is ruimte om met een kaartje aan de slag te gaan. 
Vervolgens kun je kiezen of je verder gaat met een kaart, poster, een paperbag of tekstslinger.
Je gaat dus met een mooie creatie / mooie creaties naar huis en krijgt ook een boekje met alle informatie mee zodat je thuis alles nog eens rustig kunt terug bekijken. Én er natuurlijk thuis verder mee aan de slag kunt!

  

Aanmelden 

De workshop wordt gegeven in Hoorn, in de sfeervolle woonkamer van Leontien of op locatie. Voor een workshop op locatie zijn de eerste 30km voor mijn rekening, daarna wordt er 0,30 cent per km in rekening gebracht. 
De workshop duurt 2,5 uur, de kosten bedragen €30,- p.p. inclusief koffie, thee en iets lekkers en gaat door vanaf 3 personen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen, in overleg wordt er dan een datum en locatie gekozen. Een privé workshop behoort ook tot de mogelijkheden, neem dan even contact op; stuur een Whatsapp naar 06 53 43 25 40 of mail naar info@letterleo.nl
Voor 7,50 bestel je er een startpakketje bij zodat je na de workshop meteen thuis verder aan de slag kunt. In dit pakketje zit o.a. een fineliner, gum, potlood, geodriehoek en wat blanco kaarten en labels. Graag wel even van te voren aangeven.  

Workshopdata:
- 16 december 19.30 - 22.00 Hoorn (VOL!)

- 23 december 19.30 - 22.00 Hoorn (VOL!)

Meld je aan door een mail te sturen naar info@letterleo.nl of app naar Leontien: 06 53 43 25 40 

 

Heb je een toffe locatie (koffiezaak / lunchroom / winkel) waar workshops gegeven kunnen worden en wil je de samenwerking aan gaan laat het dan ook vooral weten. 

 

© 2020 - 2022 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Letter Leo bestaat 1 jaar! Om dit te vieren shop je deze week met 10% korting (geldig t/m zondag 16 januari)! Gebruik de code GEFELICITEERD10 bij het afrekenen.