Geboortebordjes

Een mooi en persoonlijk kraamcadeau. De geboortebordjes worden met de hand beschreven en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs. Wil je een geboortebordje met een andere opdruk, bijvoorbeeld in de stijl van het geboortekaartje? Ook dit is mogelijk, klik onderaan de pagina op het product voor meer voorbeelden en bestellen. 

Een mooi en persoonlijk kraamcadeau. De bordjes worden met de hand beschreven en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs; 'Mila, Daan en Evi'. Kies in het bestelproces voor het design naar keuze en vul de gewenste naam en geboortedatum in. 
Wil je een andere opdruk, bijvoorbeeld in de stijl van het geboortekaartje? Ook dit is mogelijk, kies dan voor de keuze 'eigen opdruk' en mail mij na bestelling wat je er op wilt hebben met eventueel een foto van het geboortekaartje.

De bordjes zijn vaatwasmachine bestendig, toch worden ze gemaakt ter decoratie en zijn ze niet geschikt om als dinerbord te gebruiken. Wil je het bordje ophangen? Bestel er dan meteen een bordenhanger met spiraal bij.

De levertijd van dit product is ongeveer een week.

  Klik op de afbeelding hieronder om te bestellen. 

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ Vanaf heden kunnen er nog maar vier huisportretten per maand besteld worden. Staat het product op uitverkocht, dan zit de huidige maand vol. Je kunt een mail sturen naar info@letterleo.nl om je op de wachtlijst te zetten voor de volgende maand. ⚠️