Illustraties op maat

GEBOORTEKAARTJES / TROUWKAARTEN / UITNODIGINGEN / VERHUISKAARTEN & KERSTKAARTEN


Geboortekaart silhouet

Jouw unieke en persoonlijke kaart!
Een kindje op komst, gaan jullie trouwen, wil je een mooie uitnodiging voor een feest of opening van jouw bedrijf, ga je verhuizen of ben je op zoek naar een persoonlijke kaart voor de feestdagen? Ik denk graag met je mee en maak een unieke, persoonlijke kaart voor jou, geheel naar jouw wensen!

Hoe werkt het?
Via de mail, het contactformulier, app of telefoon hoor ik graag jouw wensen.
Denk hierbij aan het formaat van de kaart, een enkele of dubbele kaart, de hoeveelheid kaarten, de tekst en natuurlijk het belangrijkste; de illustraties! Weet je nog niet precies wat je wilt? Ik denk graag met je mee.

Wanneer alle wensen duidelijk zijn, maak ik een prijsopgave voor je. Bij akkoord ga ik voor je aan de slag. Houd rekening met 2 weken levertijd vanaf de start van het ontwerp. Nadat ik een eerste ontwerp heb gemaakt mag je deze voorzien van feedback. Daarna ga ik het ontwerp verder uitwerken. Ook nu mag je weer feedback geven. Vervolgens gaat de kaart naar de drukker en worden de kaarten na 2-5 werkdagen bij jou thuis bezorgd. 
Bij een geboortekaartje zorg ik ervoor dat de kaart klaar staat, wanneer de geboortegegevens worden doorgegeven kun je nog een keer de kaart controleren. Na jouw akkoord worden de kaarten gedrukt en verstuurd. 

 

 

 

 

 

 

Reeds gemaakte kaarten en flyers. 
Er zijn inmiddels al heel wat kaarten en flyers ontworpen. De verhuiskaarten met daarop een illustratie van het nieuwe huis zijn populair evenals de verhuiskaarten in combinatie met een kerstkaart. Daarnaast heb ik ook twee kaarten voor Landalpark De Waufsberg mogen maken, flyers voor Jeniffers bloemenwinkel en Liefs van Cindy en mocht ik voor Brenda Kookt haar kerstkaart ontwerpen welke zij naar haar klanten stuurde. Een nieuwe trend zijn de huisportretten afgebeeld op een geboortekaartje. Ook dit kan geheel naar eigen wens en smaak worden gemaakt. 

Enthousiast?
Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Stuur een mail naar info@letterleo.nl, vul het contactformulier in of app / bel naar 06 53 43 25 40


 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar mijn meest recente werken?
Neem eens een kijkje op mijn instagram pagina. 

 

 

 

© 2020 - 2023 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel