Handlettering voor kids

Workshop handletteren voor kinderen (beginners). 

Lijkt het jou ook leuk om zelf de mooiste kaarten, posters en andere dingen te maken met handlettering? De handletter workshop voor kinderen is ideaal voor iedereen die nog geen of nauwelijks ervaring heeft met handletteren en daar graag meer over wil leren. Deze workshop is super leuk als kinderfeestje of creatieve activiteit op school. 

Wat ga je doen tijdens de workshop handletteren?

Tijdens de workshop wisselt Leontien theorie en praktijk met elkaar af. Na ieder stukje theorie volgt een stukje praktijk waarin je de zojuist geleerde theorie kunt oefenen en toepassen. Door haar ruime ervaring in het onderwijs weet Leontien de workshop op een enthousiaste manier over te brengen op de kinderen. Er worden verschillende soorten letters geleerd en geoefend, je leert hoe je een tekst in een vorm kunt maken en er is ruimte om met een kaartje, poster, cadeaulabel en/of boekenlegger aan de slag te gaan. 
Je gaat dus met een mooie creatie / mooie creaties naar huis en krijgt ook een boekje met alle informatie mee zodat je thuis alles nog eens rustig kunt terug bekijken. Én er natuurlijk thuis verder mee aan de slag kunt!

Aanmelden 

De workshop wordt gegeven in Hoorn, in de sfeervolle woonkamer van Leontien (max 7 kinderen) of op locatie. Voor een workshop op locatie zijn de eerste 30km voor mijn rekening, daarna wordt er 0,30 cent per km in rekening gebracht. 
Leeftijd 9 - 14 jaar. Datum en tijd in overleg (maandag, vrijdag t/m zondag). 
De workshop duurt 2 uur, de kosten bedragen €15,- per kind inclusief limonade en iets lekkers en gaat door vanaf 6 kinderen.
Je kunt ook zelf een groepje samenstellen, in overleg wordt er dan een datum en locatie gekozen. Een privé workshop behoort ook tot de mogelijkheden, neem dan even contact op via het contactformulier of stuur een berichtje naar 0653432540 of info@letterleo.nl
Voor 7,50 bestel je er een startpakketje bij zodat je na de workshop meteen thuis verder aan de slag kunt. In het pakketje zit een fineliner, potlood, gum, geodriehoek, blanco kaarten en cadeaulabels. Graag wel even van te voren aangeven.  
Op dit moment kunnen er weer kinderworkshops op locatie worden geboekt! 

De workshop kan ook op scholen worden gegeven (groep 5 t/m 8 en klas 1 en 2), een leuke invulling van een creatieve middag!
Neem ook dan contact op via het contactformulier of mail naar info@letterleo.nl voor meer informatie. 

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ T/m eind april zit Letter Leo vol qua maatwerk bestellingen. Je kunt wel bestellingen plaatsen maar deze worden pas vanaf begin mei in behandeling genomen. ⚠️ Je kunt natuurlijk wel kant en klare producten zoals posters bestellen. Geboorteposters, sterrenbeeldposters en geboortebordjes kun je ook bestellen en hebben een normale levertijd. Vragen? Stuur gerust een appje, bel of mail.