Portretten

Persoonlijke portretten.
Ben jij op zoek naar een leuk familieportret, een origineel cadeau voor je vriend, vriendin, ouders? Een kaart om jullie trouwen of ander feest aan te kondigen? Jullie trouwdag op een leuke manier te herinneren?  Of misschien wel een leuk portret van jezelf voor bijvoorbeeld jouw bedrijf of instagram? Stop dan met zoeken en lees hier alles over een leuk portret op maat!

Hoe werkt het?
Aan de hand van een foto of foto’s die jij per mail aanlevert maak ik een portret geheel naar jouw wensen. Dit hoeven geen foto’s te zijn waar jullie allemaal op staan. Losse foto’s van ieder persoon apart zijn ook prima. Daarbij is het wel belangrijk dat de personen recht de camera in kijken.

Kies je voor een portret in kleur dan kun je kiezen voor een wat strakker portret of aquarel. Zie hieronder de verschillen. Zoals je ziet zijn de portretten niet geheel realistisch, dit is mijn stijl.

    

Zodra ik het beeldmateriaal heb ontvangen ga ik voor je aan de slag. Ik maak een eerste schets in zwart wit. Als de schets af is mail ik deze zodat je kunt kijken of het naar wens is of dat er nog wat aanpassingen gedaan moeten worden. Uiteraard kan het portret ook alleen zwart/wit gemaakt worden.

        

Levertijd
Het portret is maatwerk en maatwerk kost tijd. Houd rekening met gemiddeld twee weken levertijd. Soms is het rustig en heb ik het portret eerder klaar. Mocht het langer duren dan geef ik dat meteen aan. Heb je een spoedbestelling, neem dan even contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ontvang je het portret?
Je ontvangt van mij een digitaal bestand met het portret. Je kunt deze dan zelf in gewenst formaat laten drukken of alleen voor digitale doeleinden gebruiken,
Wil je liever meteen een mooie afdruk van het portret dan kan ik het ook tegen een kleine meerprijs voor je laten drukken op A6 t/m A3 formaat. Maak het helemaal af door er meteen een mooie lijst bij te bestellen.
       

   

Prijzen.
Een portret met één of twee personen kost 65 euro. Voor ieder extra item (persoon/huisdier) komt er 10 euro bij.

Bestellen?
Klik op de afbeelding hier onder! Wil je alleen een digitaal bestand? Kies dan voor ophalen bij Letter Leo, dan betaal je geen verzendkosten.

© 2020 - 2024 Letter Leo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

⚠️ T/m eind mei zit Letter Leo vol qua maatwerk bestellingen. Je kunt wel bestellingen plaatsen maar deze worden pas vanaf begin juni in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. ⚠️ Je kunt natuurlijk wel kant en klare producten zoals posters bestellen. Geboorteposters, sterrenbeeldposters en geboortebordjes kun je ook bestellen en hebben een normale levertijd. Vragen? Stuur gerust een appje, bel of mail.